Ja chetnie kupie, byle za normalna cene, nie 20 zl >_>
też bym se chętnie kupił, nawet używki, byle z dobrego filmu, w sumie u nas w kinie jeśli idziesz na jakiś film to możesz kupić plakaty po 3 zeta, no ale tam mają tylko te co akurat puszczają można na allegro kupić, czasami są nowe i tanie plakaty, po 5-7 zeta za sztuke, ale to bym se hutrowo musiał kupić bo zaś za przesyłke wychodzi pod 10 zeta
Wysłany: Pią 27 Lip, 2007
Pierwsze słyszę żeby płacić w kinie za plakat no nie wiem .. u mnie plakaty dają za darmo tylko wiadomo, że tych wiszących w ramach sie nie dostanie tylko dopiero za jakis czas aż je ściągną.
Ja tam mam 'Sexi pistols' i 'Krwawy diament' na drzwiach muszę się wybrać do kina to może pozbieram trochę więcej i najwyżej napiszę tutaj.. może ktos będzie zainteresowany
_________________ 'All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them' Walt Disney
ja mam dużo plakatów i chce się ich pozbyć chętnie ci je oddam jeżeli będziesz coś miała o US5
napisz jeżeli jesteś zainteresowana
Kasia385@autograf.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum