Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
Strona główna Szukaj Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Najgorsze filmy
Autor Wiadomość
NORAD 
Kinoman

Wysłany: Pią 02 Mar, 2007   

DMK - nie czytałem Kinga i nie śpieszy mi sie akurat do jego książek. Jeszcze w gimnazjum byłem swego rodzaju fanem, ale w pewnym momencie mi to zbrzydło.

Ale do filmu - tak przewijałem po tym gdy w więzieniu jeden z milusich cały sie połamał i próbował przez kanalik przejść do celi obok.
Równie żałosne jak to wydawały mi się momenty "wpuuuuuść mnie" i te śmierci gdy ich wpuszczali. Sama końcówka była również kompletnie nieciekawa.

Zaczne jednak od tego, że to moja opinia i równie dobrze moge powiedzieć, że Hooligans, Zielona Mila, Hitch i setki innych filmów jest żałosna (chociaż wcale tak nie mówie)
Po drugie, widziałem mase filmów tego rodzaju (tak - jestem cholernym fanem kinematografii) i ten był niezmiernie przeciętny, na pewno nikomu bym go nie polecił.
Może Dracula 2000 (czy jakoś tak :p) też sie Wam podobał? :)

Ps. zwykle jest tak, że jak mnie się podobają filmy to innym średnio - i na odwrót. Bywa.

glam_star 
Fanatyk Kina

Wysłany: Pią 02 Mar, 2007   

"Demon - historia prawdziwa" : tego gniota nie ratuje nawet fakt, że jest na autentycznych faktach. Realizacja i aktorzy są beznadziejni, a historia średnia.

Gohano 
Administrator

Wysłany: Czw 05 Kwi, 2007   

mi sie demon podobał, za to ostatnio do listy gniotów dodaje hostel, nie dość że śmieszne to momentami nawet żałosne

kraj23 
Adept

Wysłany: Pią 27 Kwi, 2007   dark water

Ten film jest genialny !!! To przede wszystkim nie jest horror dla fanów takich filmów jak jakieś złe skręty smakosze itp. ( a wielu uwaza ze to horrory :/ ) Jak juz wspomniano, to nie tylko horror, ale takze piekna opowiesc o rodzicielskiej milosci :) Naprawde polecamy, zwlaszcza koncowe scen

i to nie prawda ze sie zalicza do najgorszych filmow. porownujac go z np. boratem . to Borat to przegrywa:):)

mboe
Kinofob

Wysłany: Sro 02 Maj, 2007   

Plac Zbawiciela - największe dno w historii polskiego i światowego kina. Tak pseudo-prawdziwej historii nawet schizofrenik by nie wymyślił, postacie żałosne a historia absurdalna aż do bólu. Hołd złożony nieudacznikom życiowym, leniom i nierobom.

cpt. Spaulding 
Fanatyk Kina

Wysłany: Czw 03 Maj, 2007   

Torque
Za szybcy za wsiekli, SiW: Tokio Drift
Taxi 3,4
Piła 1,2,3
Wielkie Kino - Boże co za gówno
American Pie 3

i wiele wiele innych - temat rzeka

Gohano 
Administrator

Wysłany: Pon 07 Maj, 2007   

heh, nie pomyliłeś tematów? :hyhy: chociaż z piłą 3 sie zgodze, baniata, taxi 3 to samo, natomiast 4 i tokio drift nie widziałem
ja do listy gniotów dodaje kolejny film - Turistas, panie i panowie, stanowczo odradzam oglądanie tego filmu, dla mnie straszny gniot, żal mi każdego kilobajta, którego zmarnowałem na ściągnięcie tego filmu :wstyd:

Akemi 
Security

Wysłany: Pon 07 Maj, 2007   

Dziedzic maski- ostatnio leciał w TV totalna beznadzieja. no coments :zdegustowany:
Nierealnym pragnieniem, że
Tym razem coś musi się udać

mr.unknown 
Fanatyk Kina

Wysłany: Pią 11 Maj, 2007   

Ostatnio zmarnowałem swój czas przy "Epic Movie".
Tak przy okazji, jeśli ktoś lubi marnować czas, to dla niego jest film "Samotność w Sieci". 2 godziny mojego życia których nigdy nie odzyskam. Jeden z najnudniejszych filmów które kiedykolwiek powstały.
MCRroxxx!! napisał/a:
HERO poprostu mi się nie podobał, nie wiem czemu, nie i już :rotfl: :rotfl:

To mnie zabolało. Wg mnie to jeden z najlepszych filmów jakie oglądałem, i chyba najlepsza azjatycka produkcja.

Agness 
Fanatyk Kina

Wysłany: Sob 12 Maj, 2007   

Dodaje dopiero co obejrzany "Broken - (w mroku zła)" błagam nie traćcie czasu na ten horror, to jest beznadzieja wole się katować "Jasonem X" 24 na dobę niż zobaczyć go jeszcze raz.Nic nie skomentuję z tego filmu ponieważ obsada,akcja i cała reszta jest po ch....u :wstyd: jeśli chodzi o główną aktorkę to można się nawet pośmiać jak na "House of wax" gdy Paris ginie...... NO COMMENTS :hyhy:

MCRroxxx!! 
Fanatyk Kina

Wysłany: Pon 14 Maj, 2007   

mr.unknown napisał/a:
To mnie zabolało. Wg mnie to jeden z najlepszych filmów jakie oglądałem, i chyba najlepsza azjatycka produkcja.

przykro mi, że zabolało :] nie chciałam.... :P "bo nie" to bardzo mocny argument :rotfl: ktorego niczym nie obalisz :D
7,8 gonna stay up late
9,10 never sleep again !!

GambiT 
Fanatyk Kina

Wysłany: Nie 20 Maj, 2007   

"Jason X" gniotem bueheheh kur*a, ludzie, za to wieszac powinni....

"American Pie 3" gniot? Moze i troszke tak Kapitanie, ale kazde American Pie jest sympatyczne i mozna sie przy tym dobrze bawic :)

Najbardziej rozbawila mnie wypowiedz na temat "Dark water" kraj23, boze, myslalem, ze czegokolwiek glebszego w tym filmie moze szukac tylko producent, zeby sie usprawiedliwic...

plotkara6
Adept

Wysłany: Wto 16 Wrz, 2008   

Według mnie najgorsze filmy to "Laleczka Chucky", im dalsza część, tym gorsza... I może jeszcze "Grizzly Park" - okropne efekty specjalne, okropna gra (te sztuczne krzyki, ruchy... nawet w "Pierwszej Miłośći" grają lepsi aktorzy... :zdegustowany: stracony czas)

Agness 
Fanatyk Kina

Wysłany: Wto 16 Wrz, 2008   

Ja dodam teraz niby horror "insied" po polsku "wewnątrz" film opowiada o babce po wypadku która traci w nim patrtnera a spodziewa sie jego dziecka....no i w noc przed porodem ktoś puka do jej drzwi....ten film powinien nosić tytuł "kobieta z nożyczkami" buhahahaha P.S.najlepsza scena moim zdaniem to jak policjant któremu wydłubano 5 minut wcześniej oczy wstaje i nawala ją prosto w brzuch :padam: :rotfl: :cwaniak:

renidlak 
Kinofob

Wysłany: Pon 10 Lis, 2008   

"Pachnidło" strasznie ten film mnie zawiódł spodziewałam się że będzie lepszy... a tu takie shit ;pp

Odpowiedz do tematu