Wysłany: Pią 02 Mar, 2007
DMK - nie czytałem Kinga i nie śpieszy mi sie akurat do jego książek. Jeszcze w gimnazjum byłem swego rodzaju fanem, ale w pewnym momencie mi to zbrzydło.
Ale do filmu - tak przewijałem po tym gdy w więzieniu jeden z milusich cały sie połamał i próbował przez kanalik przejść do celi obok.
Równie żałosne jak to wydawały mi się momenty "wpuuuuuść mnie" i te śmierci gdy ich wpuszczali. Sama końcówka była również kompletnie nieciekawa.
Zaczne jednak od tego, że to moja opinia i równie dobrze moge powiedzieć, że Hooligans, Zielona Mila, Hitch i setki innych filmów jest żałosna (chociaż wcale tak nie mówie)
Po drugie, widziałem mase filmów tego rodzaju (tak - jestem cholernym fanem kinematografii) i ten był niezmiernie przeciętny, na pewno nikomu bym go nie polecił.
Może Dracula 2000 (czy jakoś tak :p) też sie Wam podobał?
Ps. zwykle jest tak, że jak mnie się podobają filmy to innym średnio - i na odwrót. Bywa.
Wiek: 21 Dołączyła: 23 Maj 2006 Posty: 189 Skąd: z Madagaskaru
Wysłany: Pią 02 Mar, 2007
"Demon - historia prawdziwa" : tego gniota nie ratuje nawet fakt, że jest na autentycznych faktach. Realizacja i aktorzy są beznadziejni, a historia średnia.
Wysłany: Pią 27 Kwi, 2007 dark water
Ten film jest genialny !!! To przede wszystkim nie jest horror dla fanów takich filmów jak jakieś złe skręty smakosze itp. ( a wielu uwaza ze to horrory ) Jak juz wspomniano, to nie tylko horror, ale takze piekna opowiesc o rodzicielskiej milosci Naprawde polecamy, zwlaszcza koncowe scen
i to nie prawda ze sie zalicza do najgorszych filmow. porownujac go z np. boratem . to Borat to przegrywa:):)
Plac Zbawiciela - największe dno w historii polskiego i światowego kina. Tak pseudo-prawdziwej historii nawet schizofrenik by nie wymyślił, postacie żałosne a historia absurdalna aż do bólu. Hołd złożony nieudacznikom życiowym, leniom i nierobom.
heh, nie pomyliłeś tematów? chociaż z piłą 3 sie zgodze, baniata, taxi 3 to samo, natomiast 4 i tokio drift nie widziałem
ja do listy gniotów dodaje kolejny film - Turistas, panie i panowie, stanowczo odradzam oglądanie tego filmu, dla mnie straszny gniot, żal mi każdego kilobajta, którego zmarnowałem na ściągnięcie tego filmu
Ostatnio zmarnowałem swój czas przy "Epic Movie".
Tak przy okazji, jeśli ktoś lubi marnować czas, to dla niego jest film "Samotność w Sieci". 2 godziny mojego życia których nigdy nie odzyskam. Jeden z najnudniejszych filmów które kiedykolwiek powstały.
MCRroxxx!! napisał/a:
HERO poprostu mi się nie podobał, nie wiem czemu, nie i już
To mnie zabolało. Wg mnie to jeden z najlepszych filmów jakie oglądałem, i chyba najlepsza azjatycka produkcja.
_________________ "Dla ciebie jestem ateistą, za to dla Boga jestem lojalną opozycją." Woody Allen
Dodaje dopiero co obejrzany "Broken - (w mroku zła)" błagam nie traćcie czasu na ten horror, to jest beznadzieja wole się katować "Jasonem X" 24 na dobę niż zobaczyć go jeszcze raz.Nic nie skomentuję z tego filmu ponieważ obsada,akcja i cała reszta jest po ch....u jeśli chodzi o główną aktorkę to można się nawet pośmiać jak na "House of wax" gdy Paris ginie...... NO COMMENTS
_________________ "Żyj tak, żebyś po latach mógł powiedzieć - przynajmniej się nie nudziłem"
Forrest Gump
"Jason X" gniotem bueheheh kur*a, ludzie, za to wieszac powinni....
"American Pie 3" gniot? Moze i troszke tak Kapitanie, ale kazde American Pie jest sympatyczne i mozna sie przy tym dobrze bawic
Najbardziej rozbawila mnie wypowiedz na temat "Dark water" kraj23, boze, myslalem, ze czegokolwiek glebszego w tym filmie moze szukac tylko producent, zeby sie usprawiedliwic...
Według mnie najgorsze filmy to "Laleczka Chucky", im dalsza część, tym gorsza... I może jeszcze "Grizzly Park" - okropne efekty specjalne, okropna gra (te sztuczne krzyki, ruchy... nawet w "Pierwszej Miłośći" grają lepsi aktorzy... stracony czas)
Ja dodam teraz niby horror "insied" po polsku "wewnątrz" film opowiada o babce po wypadku która traci w nim patrtnera a spodziewa sie jego dziecka....no i w noc przed porodem ktoś puka do jej drzwi....ten film powinien nosić tytuł "kobieta z nożyczkami" buhahahaha P.S.najlepsza scena moim zdaniem to jak policjant któremu wydłubano 5 minut wcześniej oczy wstaje i nawala ją prosto w brzuch
_________________ "Żyj tak, żebyś po latach mógł powiedzieć - przynajmniej się nie nudziłem"
Forrest Gump
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum