Wiekszość filmów ogladalem i niektóre moge powiedzieć, że sa dobre np: "Lśnienie" "Milczenie Owiec" "Martwe Zlo" ale zeby mnie wystraszyly to nie jak ktos ma naprawde dobry tytuł to napiscie
chyba The Ring zrobił na mnie jakieś większe wrażenie i jeszcze Omen I część, bo miałam kilka lat, gdy to oglądałam.
Inne horrory podobają mi się, nawet bardzo, ale żaden nie śni mi się po nocach. Moja psychika dużo już przeszła.
Wysłany: Nie 11 Lut, 2007
"W paszczy szaleństwa",
nie szalałbym z nazwaniem go horrorem bo to raczej mieszanka gatunków ale są momenty w których mozna podskoczyć na fotelu i obrazy które pozostają w pamięci na długo.
_________________ Trzeba mieć chaos w sobie, by narodzić tańczącą gwiazdę...
Wiek: 18 Dołączyła: 15 Lut 2007 Posty: 298 Skąd: ze stolicy świata:)
Wysłany: Pią 16 Lut, 2007
Jak byłam mała to po "Koszmarze z..." nie moglam zasnąc , do teraz jak sobie przypomnie to się boję. Wszystkie czesci moim zdaniem byly rewelacyjne i chociaz stare to świetnie zrobione. Wogóle strasznie dawno tego nie ogladałam i nigdzie nie mogę dostac!!a taką mam ochotę się pobadź no i z nowszych to " gdy zapadnie zmrok" znane też pod amatorskim tytułem "zębowa wróżka" a tak PS: to ja na wszystkich horrorach się boję, mam poprostu zbyt wybujałą wyobraźnie
_________________ 1,2 Freddy's coming for you
3,4 better lock your door
5,6 grab your crucifix
7,8 gonna stay up late
9,10 never sleep again !!
Powiedziałabym, że "Texańska masakra piłą mechaniczną", ale wydaje mi się, że ten film bardziej zalicza się do thriller'u, tak mi się wydaje. A więc "Krwawa Mery", o
_________________ "There is no easy way from the earth to the stars..."
"Texańska masakra piłą mechaniczną" zaliczam do kategorii "Czerwony film z siekierą" - tzn film w którym można zobaczyć dużo krwi, latające części ciała, wymyślne sposoby torturowania i pozbawiania życia.
Najlepszy horror jaki widziałem to "The Amityville".
_________________ "Dla ciebie jestem ateistą, za to dla Boga jestem lojalną opozycją." Woody Allen
Pamiętam, że jednym z pierwszycyh horrorów, przy których zasłaniałem oczy i bałem się spać był "Piątek 13". Pózniej już żaden film grozy nie zrobił na mnie takiego wrażenia... no i od tamtej pory polubiłem się bać
_________________ "Oh I'm sorry, did I break your concentration? I didn't mean to do that. Please.
continue. You were saying something about best intentions"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum