reżyseria: Vincenzo Natali
scenariusz: Brian King
zdjęcia Derek: Rogers
muzyka Michael: Andrews
Obsada
Jeremy Northam- Morgan Sullivan
Lucy Liu- Rita
i inni...
O filmie
Film opowiada historie człowieka, który odkrywa, ze zatrudniajaca go firma wykorzystuje go do szpiegowania konkurencji. Jego zycie jest zagrozone, a jedyna osoba od ktorej moze sie spodziewac pomocy jest tajemnicza kobieta.
Masz może link do torrenta z którego można szybko ściągnąć ? Te ,które znalazłem mają tylko po kilku seedów, a opinie o filmie są dobre i pewnie warto obejrzeć. Nawet na IMDB dostał 7.2/10, a tam rzadko jakiś film dostaje conajmniej 7.
yyy niestety nie, ja w ogole nie sciagam filmow z sieci bo mam kijowy transfer i mi sie nie oplaca
a co do filmu, to naprawde jest bardzo fajny, na poczatku moze sie wydawac nudny i troszke zamotany, ale pozniej wszytko sie wyjasnia
Masz może link do torrenta z którego można szybko ściągnąć ? Te ,które znalazłem mają tylko po kilku seedów,
ściągnij se z p2p jakiegoś, ja tylko stamtąd ściągam i trans lepszy niż z torrenta
Nortonka napisał/a:
yyy niestety nie, ja w ogole nie sciagam filmow z sieci bo mam kijowy transfer i mi sie nie oplaca
no ja też nie mam szybkiego neta, to czasami jak ide spać to se zostawiam kompa na noc zeby sie film ściągnął i rano mam
co do filmu to se chyba ściągne, na filmwebie ma aktualnie 8.16/10 więc chyba pójdzie oglądać tak w ogóle to on nawet w kinach nie był puszczany czy mi sie zdaje?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum