Opis:
Istnieje pewnie miasteczko gdzie od wiekow nie zmienia sie liczba mieszkancow - jest ich dokladnie 436. Tym dziwnym zjawiskiem postanawia zajac sie urzad statystyczny. Do miasteczka zostaje wyslany urzednik. Ludzie nie sa zbytnio zadowoleni na widok "nowego" w miescie jednak z falszywa goscinnoscia przjmuja go. Bohater zauwaza ze dzieje sie tu cos dziwnego.
Miał byc horror a wyszedl slaby thriller. Bardzo ciekawy pomysl na film jednak slabe wykonanie... Ocena 5/10
Wysłany: Czw 13 Wrz, 2007
Jak dla mnie to był ciekawy film. Może mało efektów i mało się działo, ale takie tajemnicze filmy lubię Jak dla mnie to też fajnie się skończył i z tego jak się skończyło to można wiedzieć, że będzie druga część
_________________ Kryminalni, Lost, Prison Break, CSI, The 4400, M jak miłość, Charmed, Grey's Anatomy, Niania, Heroes, Smallville i wiele innych seriali.
Mi tam osobiście się nie podobał,może dla tego że spodziewałam się czegoś więcej...jakaś big tajemnica a tu chodzi o populacje.Mogli go troche bardziej "podrasować"
_________________ "Żyj tak, żebyś po latach mógł powiedzieć - przynajmniej się nie nudziłem"
Forrest Gump
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum